Professionell översättning engelska-svenska eller svenska till engelska

 

Är du ett svenskt, innovativt företag som vill lansera din produkt eller tjänst på den amerikanska marknaden? Då kan Swedish Translation Services hjälpa dig genom att översätta, lokalisera och anpassa marknadsföringsmaterial, webbplatser och affärskommunikation till amerikansk engelska.

Tess Whitty

Tess Whitty

Mitt namn är Tess Whitty, utflyttad från Sverige och bosatt i USA sedan 2001. Min passion är att hjälpa innovativa företag att lansera produkter, programvara eller tjänster på den amerikanska marknaden genom att erbjuda marknadsinriktad, proffsiga översättnings- och lokaliseringstjänster mellan svenska och engelska.

Sedan 2002 har jag kombinerat min yrkeserfarenhet och utbildning inom internationell marknadsföring och affärskommunikation med mina kunskaper i svenska och engelska och har hjälpt hundratals företag att kommunicera med den amerikanska marknaden. Jag hjälper gärna ditt företag också!

 

Hur kan vi hjälpa ditt företag?

1

 IT och programvara

Användargränssnitt, webbplatser,  hjälpfiler, användarhandböcker, språktestning av program, appar, online support

3

Kosmetik

Produktinformation för naturkosmetik och hudvårdsprodukter för bl.a. June Jacobs, Amway, Estee Lauder, Strivectin

4

Medicin och läkemedel

Medicinsk utrustning: respirator, stentsystem, koaguleringsslunga, defibrillator, era-implantat, intravenös laserkonsol, blodcentrifug

Läkemedel:kliniska prövningar, bruksanvisningar, produktbeskrivningar för t.ex. Podisil, Pfizer, Merit, Novartis

2Företagskommunikation och marknadsföring

Intern och extern affärskommunikation, utbildningsmaterial, etikregler, garantier, boken ”Ny verktygslåda för Lean” av John Richeno och Mattias Holweg, friskrivningsklausuler, nyhetsbrev, Broschyrer, webbplatser, pressreleaser, copywriting, språklig och kulturell utvärdering av reklamkampanjer, logotyper, slogans

Be Sociable, Share!